LinkedIn Whatsapp Mail

Family Sports Wateringen

Onze praktijk bestaat al sinds 1964 op de Rhijnvis Feithlaan 12 in de Haagse wijk Moerwijk.

Op dit moment zijn hier 7 fysiotherapeuten werkzaam. In 2013 zijn wij in contact gekomen met één van de eigenaren van de sportschool, Ted Janse. Hij vertelde mij dat hij steeds vaker de vraag kreeg van zijn cliënten of er een fysiotherapeut aanwezig was in de sportschool.

In verband met een groeiend aanbod van patiënten waarvoor uitgebreide oefentherapie noodzakelijk is (waaronder veel sporters en mensen met arbeidsgerelateerde klachten) waren wij zelf ook al op zoek gegaan naar een tweede locatie.

Dit heeft geresulteerd in een samenwerkingsverband tussen onze praktijk en de sportschool.

  

 

In deze sportschool hebben we een ruime behandelkamer op de 1e etage met een behandelbank waar wij in alle rust een cliënt kunnen onderzoeken, adviseren en indien nodig ook behandelen. Daarnaast kunnen wij van alle faciliteiten gebruik maken die de sportschool te bieden. Deze bestaan uit een gevarieerd aanbod aan apparatuur voor kracht- en cardiotraining en een grote oefenzaal waar voldoende ruimte is voor sportspecifieke revalidatie. Zo behandelen wij veel handballers en voetballers maar begeleiden we ook regelmatig andere sporters als wielrenners en hardlopers.  

Mede dankzij deze goede samenwerking kunnen onze cliënten moeiteloos doorstromen naar de sportschool en verder gaan met trainen zonder dat hiervoor fysiotherapeutische behandelingen nodig zijn.

 

Ons aanbod richt zich specifiek op sporters, patiënten met arbeidsgerelateerde aandoeningen en postoperatieve patiënten.

Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister.

 

Voor sportgerelateerde klachten en voor adviezen over sportbelasting of blessurepreventie kunnen patiënten terecht bij onze sportfysiotherapeuten. Indien noodzakelijk kunnen sporters dezelfde dag nog terecht voor advies of behandeling.

Ook zijn wij aangesloten bij het Regiosteunpunt Talent en Topsport.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag is André van Kleef volgens onderstaand rooster aanwezig op de sportschool.

 

Maandag            19:00u – 20.30u
Dinsdag 08:30u – 11:00u
Woensdag 19:00u – 20:30u
Donderdag 09:00u – 11:30u
Vrijdag 15:00u – 17:30u

 

Ook buiten deze tijden om is het eventueel mogelijk om een afspraak te maken. Belt u dan gerust naar André van Kleef (06-33797548)


André van Kleef
E-mail: andre@mijnfysioenadviespunt.nl
Telefoon: 06-33797548

Adres en Route

Family Sports
Dorpskade 34a
2291 HR Wateringen
Telefoon: 0174 - 764764
E-mail: info@mijnfysioenadvies.nl